nytt<3 <3

hej hej!
Nu har jag precis kommit hem fån stan,jag har handlat lite saker som jag behöver tx uggs,vantar,mösa,halsduk och två bhar jag kommer att lägga ut bilder senare och nu ska jag sticka iväg en liten snabbis för att pappa ska till en fest och jag och bella ska åka till donken haha jag kommer snart igen ses.

Damp

Hej hej!
Just nu är jag med Sofie och hon har damp på riktigt, jag har aldrig i mitt liv sett någon ha sån damp men ändå ha så kul, det e helt sjukt kul att se på. Nu sitter hon i min säng och skrattar. Det ser ut som att hon kommer explodera det kommer jag lova. Ikväll ska jag och hon på disco i Vaxholm storstugan kl:18-23 för alla som går i 6 till 9:an, om någon vill komma haha. Vi ses jag måste hjälpa henne och kommer ramla av sängen snart.
Jag pratar mer ikväll om inte det är så att vi inte kommer hem helt normala. Haha vi ses!

Sommar & sol

Ph by; Lillan
Converse, jeans - JC, linne - Ginatricot, skjorta - Lindex, sjal - present. En sen härlig klädsel nu från sommaren, åh vad jag vill ha det varmt igen!!! Ska ju till Spanien snart, då blir det användning av shorts!

Ny design!

Ph by; Lillan
Hejhej alla! Nu har Lillan gjort en ny design åt lilla mig, så nu undrar jag vad ni tycker. Det är viktigt för mig att veta, för jag vill att ni ska glada när ni klickar er in här. Så vad tycker alla ni?

Pretty woman



Jag vet att min blogg är supertråkigt just nu. Men jag ska fixa en ny design och ta nya tag! Ni får kolla på dem här bilderna på mig så länge, som min grymma syster tog på mig. Kramar!

godmorgon

hej hej

jag vaknadee för typ kanske 2-3 timmar sedan men jag har jusst ätit frukost jag åt fattiga-riddddddaee der va asssss gotttt syrran gjorde det

//schaffert

GLAD

Hej hej

gissa vad glad jag är min pappas och mammas kompis har kontaktat mej och jag tror att jag va typ 1-2 är senas som jag såg henne och det är ass kul för hon kommer typp på mina lov för att träffa mej jag tycker det känns ass bra,Aja nu ska jag äta vi ska äta kött med pasta tror jag ;o aja jag bloggar mer efter maten och berättar mer om mehmann hon heter så och hon kommer från schweitz. aja ses kommer snar.

///schaffert

sorry <3<3

hej hej <3


jag är ass ledsen att jag inte har bloggat på flera månader men jag har inte haft så mkt tid över när jag kommer hem från skolan måste jag plugga och mm men nu har jag mkt mer tid till det efter som jah har mindre läxor en vad jag hade ibörjan av sexan aja nu är jag i skolans biblotek och bloggar och är inne på facebook.