Spanien!!!

Hej hej!!
Nu sitter jag i mitt rum och ska börja städa eftersom att jag åker till Spanien i morgon . Mitt plan går kl:06.00 men jag kommer att åka här ifrån kl:04.00. Linus  min bror ska köra oss ditt och jag ska åka med mina två bröder Victor och Albin eller som jag säger Albino ska med ditt till vårat hus och jag ,pappa och mamma Bella. Nu måste jag börja städa mitt rum fort för dom håller på att slänga in saker i mitt rum som inte jag har använt skit jobbiga speciellt min syrra lillan jobbiga skit unge men vad ska man göra man måste ju älska  henne haha ses <3.

julklappar!!!!

hej hej !

Nu har jag fåt mins julklappar jag fick dom i dag ist.Jag fick en laptop,en mobil(samsung något),kläder,smycken,en liten mini dvd till min mini laptop, ett mobilfack pengar osv jag ffick inte så många men dom är dyra och världens bästa julklappar .Nu ska jag kolla på något på datan och sen ska jag sova jag är väldigt trött eftersom det har varit  en lång dag ahha ses.

nu nu

hej hej !!
För typ en timme sedan satt jag och min låsas mamma Bella och stickade jag för en halsduk och hon gör vantar.Nu sitter jag i min säng och skriver men ska egentligen städa mitt rum men jag pallar inte nu efter som att jag har gjort det ett tag nu så jag ville ta en liten paus haha men nu måste jag börja innan jag får damp på mig själv att jag låter det vara så smutsigt jag vill alltid att allt ska vara rent i mitt rum iallafall hej då .

lov haha <3<3

Hej hej!!
Nu sitter jag i min säng och är inne på facebook och inne såklart på blogg.se haha och lyssnar på musik. I går fyllde Johanna år hon är tolv hipp hipp hurra men och nu har jag lov det är sjukt skönt och jag började lovet med Johanna och nästan typ hela stan med att gå på en fest eller som alla säger SS det va ass bra fast jag kom lite sent men ingen orsak hah ses bloggar mer i morron

sjuk sjuk sjuk

hej hej !

Nu är jag sjuk i morse hade jag ont i halsen och i magen nu har jag ficksat mitt rum min säng stod vid mitt fönster förut men det blev för kallt så jag flyttade den till andra sidan.Å jag har inget att göra längre men jag måste läsa vi har en bokrecension som ska in typ om 1-2 veckor om "jorden runt på 80 dagar"den verkar jätte tråkig men jag måste ses ska ficksa det sista ses skriver mer sedan.